lördag 10 april 2010

Soleil de ma vie




SATURDAY


Lördag och strålande sol, vi har varit nere på marknaden för att inhandla lite ostar och annat smått & gott. Alexandre ska göra middag i kväll...


Nu dags att jobba lite för min del...men som tur är kan man ju sitta och sola dom blekvita benen samtidigt som man får lite jobb gjort.
Klirr i kassan behövs så det är bara att bita ihop och njuta av hur jäkla bra jag har det. Thank you God, Jesus and Mahatma Gandhi...and all the good energy around us.

Happy Saturday!!
Solskensglitter Viva La France
och kärleken till livets mysterier.

I dag har jag lagt tarot och jag fick
Ess i pentagram.

En förbättring i den materiella standarden. Pengar på väg. En vinst, högre lön. Ett kontrakt. Något som utgör en källa till pengar. Att börja lita på sig själv eller någon annan. Ibland att unna sig något som kostar pengar. En investering som kommer att löna sig senare. Konkreta steg som kommer att ge dig mer tygghet och säkerhet, och har inte så mycket med önskedrömmar att göra, utan det man gör är praktiskt och välgenomtänkt.

Ess i pentagram anses enligt den här tolkningen vara det kanske bästa kortet i tarot eftersom kortet inte kan skadas av andra kort i omgivningen. Bli därför glad om du får det här kortet. Om du har ett problem, kommer snart en lösning. Kortet betyder även tur och total triumf.



Tjohoooooooooo!!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar