söndag 13 september 2009

Back from the french country










Vi har vi varit på landet en helt underbar vecka med +30° varmt, fluffiga moln som dansade omkring i en solskenserenad.

Även 86-åriga Granny tog tillfället i akt när det begav sig med grillning, långpromenader i majsfält och tillsammans med hundarna Roxy och våran 4 månder gamla Åska Woff, rufse tufsan Vénus katterna Shiva, Shanti, Véra. även fåren, höns mm har alla haft det allmänt underbart bland vedklabbar, buskar och bär, jaaaaaaaa tant har även klättrat i träd för att få ner mogna valnötter.

Valnötter är en ovanlig nöt som är rik på omega-3.


Och det är så mysigt när boulangeri-bilen kommer tutande kl 12.00 varje dag så att man snabbt kan införskaffa sig ett par nybakade och underbart goda baguetter inför lunchen och ostbrickan senare på kvällen med ett glas rödvin för att sedan beskåda popcorn-molnens intrång över himlavalvet.


En massa bilder blev det förstås, min kamera vill definitivt inte stanna hemma....den är ständigt på upptäcktsfärd i nuet för att stanna i det förgångna...med en symfoni av färger så att tant inte ska glömma att livet faktiskt ÄR helt jävla underbart även med celluliter, gäddhäng och rynkor som ständigt gör sig påminda utan speglar, ja och även min man gillar att retas ibland....Hua för karlars uppriktighet! Eller? Skit samma...snart är det en ny underbar dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar